Her kan dere lese mere om Kauni:

Filcolana sælger uldgarner til håndstrik og hækling med mere i høj kvalitet. Vi følger vores produkter fra start til slut, hvilket vil sige, at vi opkøber den bedste uld og får den spundet på kvalitetsspinderier rundt om i verden. Garnet farves, nøgles op, banderoleres og fragtes til vores lager i Kjellerup, hvor det ligger klar til at blive sendt ud vores forhandlere: De lokale garnbutikker i ind- og udland.

Filcolana har solgt garn i mere end 40 år. Firmaet blev grundlagt i 1972 af familien Hald, der drev det frem til 1995, hvor familien Olsen, der stadig i dag ejer Silkeborg Uldspinderi, overtog firmaet. I 2009 blev firmaet overtaget af Nanna Gudmand-Høyer, der i dag driver firmaet sammen med dygtige ansatte og et hold idérige freelance strikke- og hækledesignerer.

Jeg har selv en genser som jeg allerede har hatt stor glede av i mer en 5 år. Den ser forsatt bra ut og er behagelig å ha på.

Miljøvennlighet

Vi jobber stadig med det å få våre strikke-kolleksjoner så miljøvennlige som mulig. Fargene som brukes for å farge garn har nesten ingen påvirkning på miljøet. Vi jobber stadig for å bli enda bedre.

Vibruker ingen pre-fabrikkerte stoffer som må kuttes til passe størrelser, men lager alle våre mønstre på stedet for deretter å sy dem sammen.

Dermed produseres det lite avfall.